Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bijzonder Advies Voor Pasveer Voor Bizarre Penaltyreeks Hij Zat Er Zo Dicht Op

```html

Bijzonder advies voor Pasveer voor bizarre penaltyreeks: 'Hij zat er zo dicht op'

Voetbalanalyticus Kenneth Perez heeft een opvallend advies voor Ajax-keeper Remko Pasveer voor de bizarre penaltyreeks tegen FC Utrecht. "Hij zat er zo dicht op", aldus Perez.

Volgens Perez zou Pasveer bij de penalty's een paar stappen naar achteren moeten doen. "Dan heb je meer tijd om te reageren", legt hij uit. "Nu zat hij er te dicht op en kon hij niet goed reageren op de schoten."

Pasveer stopte slechts één penalty van de vijf penalty's die FC Utrecht nam. Ajax verloor de penaltyreeks uiteindelijk met 4-3.

Perez denkt dat Pasveer met een paar simpele aanpassingen zijn reddingspercentage bij penalty's kan verhogen. "Door een paar stappen naar achteren te doen, heeft hij meer tijd om te reageren en de bal te stoppen", aldus Perez.

Het advies van Perez is gebaseerd op onderzoek dat heeft aangetoond dat keepers die een paar stappen naar achteren doen bij penalty's, een beter reddingspercentage hebben dan keepers die dicht bij de lijn blijven staan.

Of Pasveer het advies van Perez opvolgt, is nog onduidelijk. De Ajax-keeper heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Perez.

```


Comments