Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sverige Handboll Shop


Svensk Handboll Webbutik

Välkommen till Svenska Handbollslandslagets oficiella webbutik. Vi är den största onlinebutiken för handbollsprodukter och hos oss hittar du ett stort utbud av handbollsutrustning. . . . Idag har vi 31 webshopar i 3 olika länder Sverige Tyskland och Nederländerna och i det sistnämnda har vi vårt. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll..


Matcherna från handbolls-EM kommer att sändas i TV6 och TV10 Alla matcher kan också streamas i Viaplay. EM 2024 i handboll spelschema Sverige vann grupp E och går vidare till huvudrundan tillsammans med Nederländerna. Sverige är klart för semifinal i handbolls-EM Detta efter att Portugal besegrats med 4033 samtidigt som Danmark slog Norge senare under. Eftersom Sverige redan är klara som grupptvåa i Grupp 2 får nu Sverige stå mot Frankrike i EM-semi en match som spelas fredagen den 26. Sveriges matcher i handbolls EM 2024 Sverige kommer att spela i Grupp E där motståndarna blir Nederländerna Bosnien Hercegovina..



Shop Svenskhandboll

Här hittar du allt om herrarnas Handbolls-EM 2024. Nu återstår de fyra bästa lagen i herrarnas handbolls-EM 2024. Sveriges nästa match i handbolls-EM. Herrarnas handbolls-EM spelas 10-28 januari i Tyskland. SVTs resultatservice för EM i handboll för herrar 2024. Sverige vann grupp E och går vidare till huvudrundan tillsammans med. ..


Handbolls EM 2024 för herrar äger rum i Tyskland där matcherna spelades i de sex städerna Düsseldorf. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. SVTs resultatservice för EM i handboll för herrar 2024. Herrarnas EM 2026 spelas 15 januari1 februari och två av de sex grupperna i det inledande gruppspelet. Årets EM för herrar avgörs i Tyskland där Sverige har ett guld att försvara Här är allt du behöver veta. Läs vår utförliga guide till herrarnas handbolls-EM Som tar upp allt du bör veta och ha koll på inför och under. 2 mars Sverige vs Island 1400 Brinova Arena Karlskrona..


Comments